Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Děláte naprosto nepřiměřené závěry na základě neúplných informací. Někdy i drbů. Nejstručnější příklad. Prymula nemá nějakou prověrku. Asi nemá, ale disponuje třeba prověrkou pro práci v NATO. Jiný příklad. Pravdivý výrok viroložky stran testování, s jejími závěry pro oblast, kde už doma není. Střet záhmů. Nejprve si ujasněte, co ten výrok znamená. Žádné provinění ani diskvalifikace pro veřejné funkce to samozřejmě není. Atd, atd. Vy byste jako soudce soudila prostě jen na základě svých dojmů, fakta by Vás vlastně nezajímala.

5 1
možnosti
JK

Doložte, že má prověrku pro práci v NATO. Je zapsán jako poradce v organizaci, která spolupracuje s NATO. Střet zájmů je samozřejmě obrovský problém. Můžete například rozhodnout, že otestujete celý národ, no nápad za desítky miliard se dcerušce bude líbit, slušný dárek k vánocům, co dáte děckám vy. Jen díky Andymu máme bezzubý zákon.

V tomhle státě se mizelo z politiky úplně i za to, že jste zatajil (odklonil) svoje peníze před vlastní manželkou, nyní už jde o miliardy ze státní kasy a jsme přesvědčování, že je to v pořádku.

Divoké devadesátky zrodili propojení podsvětí a šedé zóny s politiky, což nás právem rozzlobilo, jenže jsme si nasadili lobbistu, pocházejícího právě z té šedé zóny, do čela státu, výměnou za sliby, že s tím zatočí a bude líp. A co se děle nám před nosem? Krade se o několik řádů výš než předtím, stát je bez rezerv, narůstají dluhy rychleji než nakažení a nikdo neví kde se to zastaví. Co nám říká účetní, dosazená na ministerstvo je směšné, prý zadlužení je "zatím" nízké a už neříká, že tempo zadlužování neumí nikdo zastavit. Příští rok bude tvrdit, že jsme "zatím" v průměru. A kam ty stovky miliard tečou? Prý se "proinvestujeme" říkalo se na jaře. Kde je vidět nějaká investice? Nikde, zato kapsy vybraných firem jsou bezedné. Platíme to my, naše děti a jejich děti. Kdo říká, že ho to nezajímá, je neskutečně velkej ......

7 0
možnosti
PP

No tak já nejsem zrovna nadšený z opatření. Ale ve chvíli, kdy nám roste počet hospitalizovaných s těžkým průběhem a rovněž tak počet zemřelých, ve chvíli, kdy v některých nemocnicích pomalu docházejí lůžka s ventilátory a blíží se tak moment kdy doktoři budou muset rozhodovat koho zachránit a koho nechat umřít je akceptuji. Ostatně spoustu z nich už dodržuji, byť nejsou povinná.

Chápu, že jste rozzlobená a frustrovaná a potřebujete najít viníka. Ale Prymula to není.

A mimochodem, jestliže se zaštiťujete "autoritami" jako je Hejátko nebo Svatoš, pak Vás nemohu a to se na mně nehněvejte, brát vážně. Stejně tak web hlídač státu. Pokud ti amatéři vydávají seznam jakýchsi smluv najitých podle výrazu Karolína prymulová a ani si neověří, že ve většině nalezených smluv jde o hledání typu AND (česky - najdi vše kde jsou slova Karolína a prymulová a jim podobná) , takže se vypíšou i smlouvy které se týkají např. Karolíny Štědré a Petry Prymulové a s Karolínou Prymulovou nemají nic společného, pak je též nemohu brát vážně. Z těch, co máte odfocené v blogu jsou relevantní jen 3, slovy tři.

8 2
možnosti
Foto

Mě osobně se žádné opatření ničím nedotýká. Přesto jsem proti vládním nařízením, protože si myslím, že kdyby vláda nedělala nic, zemřelo by v souvislosti s koronou méně lidí. To si nemyslím jen já, ale i mí známý lékaři a zdravotní sestřičky. Známý mě říkal, že kdyby nekašlali na testy, tak už museli jejich oddělení zavřít, protože by je určitě nahnali do karantény.

8 1
možnosti
Foto

Já už se musím smát. Vždy jsem se divil, jak je možné, že tolik milionů lidí si nechalo poručit, našilo si žluté hvězdy a šli se nechat zavřít do koncentráků. Organizovaně a bez odporu. Pro mě tehdy nepochopitelné. Dnes v době tohoto respiračního šílenství začínám chápat, že lidé se dají, pokud se řádně vystraší, dotlačit do jakéhokoliv postavení, které se v mnoha aspektech velmi podobá otroctví.

7 4
možnosti
LH

A těch 41 mrtvých za včerejšek .... ty jsou taky manipulace?

5 0
možnosti
Foto

V ČR denně umře v průměru 300 lidí . Víte, kolika lidem se přitížilo, nejdou k lékaři odmítnou je v nemocnici a posílají je jinam...nedíváte se kolem? Neslyšíte a nečtete ty příhody? Nelidskost. To se nikdy nemělo stát.

8 2
možnosti
PC

Ano, přesně o tom to je. Velká karmaR^.

7 4
možnosti
MB

Nová doba je tady ! Popisování konkrétních faktů je nenávistné psaní ke studu ! Bureš je 24 hod - 365 dnů v kolosálním střetu zájmů. Covid Necovid - sype to. Co přiškrtí Burel, dodá Toman a český daňový poplatník. Ten zacáluje laboratoře, testy - Přece se bojuje o národ !

Člověk bez prověrek je čím ? Já si celý život myslím, že kdo nemá důvěru - prověrky, je tedy nedůvěryhodným ! Osoba ve střetu zájmu vyhodí nejlepšího ministra zdavotnictví od r. 1989 a nabídne pana Prymulu,. "Lidé jako řádný hospodář přepřahám koně v půli kopce ! Do čela dávám toho nedůvěryhodného - Důvěřujte mu" !, že ano ... Čau lidi, nám bude líp ... :-)

5 2
možnosti
LH

Panebože ted už to není o politice ...pochopíte to?

2 1
možnosti
Foto

Komunistické praktiky máte pod kůží zažrané opravdu hodně.....

1 1
možnosti
MB

Martino, konečně moudré slovo ! Pošlete to k rukám premiéra ČR - Úřad vlády České republiky nábřeží Edvarda Beneše 4. Praha 1 - Malá Strana PSČ 118 01 ... Jsme na stejné lodi ! ... :-)

5 0
možnosti
PT

P73e33t35r 71T89o15m11e31k

8. 10. 2020 19:55

Myslím, že omezit byste se měla hlavně vy s tím nenávistným psaním. Styďte se.

4 6
možnosti
Foto

Vy si koledujete, že až půjdete na povinné očkování, píchnou Vám tyfus a příušnice. ;-D

Velká karma! R^

10 1
možnosti
ZZ

naprostý souhlas, až za nějakou dobu vyjde najevo, jak s námi tem psychopat orala a vláčel a kolik mu to a dceři hodilo, tak se ti, co mu věřil, mohou stydět stejně, jako ti, co věřili minářovi

10 0
možnosti
  • Počet článků 23
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1998x
S neutuchající láskou k životu a situacím, které přináší, zírám na tento svět a zapisuji příběhy, které se staly mně nebo mým přátelům. Miluju život, radost a kreativitu. Po mnoha povoláních, která byla vždy mou láskou /historička umění, novinářka, reportérka, kojící matka, majitelka alternativního centra, stavitelka přírodního domu..../ jsem se odstěhovala do divočiny za Brnem, kde píšu tyto řádky za štěkotu lišek a vytí šakalů. Přátelím se s divokými zvířaty a nekonečně obdivuji přírodu a harmonii v ní. Ukazujeme cesty, jak stavět jednoduché přírodní domovy a šťastně žít v zahradách. 

Vydané e-booky:

"Pelíšky aneb Příběh domečku u lesa"  o cestě z města a stavbě přírodního domu/

"Příběh lišky z Pelíšků" je unikátní video-kniha příběhů zachráněné liščí rodiny a přátelství s divokými zvířaty

https://www.pelisky.org/shop .

Další budou "Vzpomínky na zlaté devadesátky". 

 

 

e mail: bernardi.renata@seznam.cz

 

Seznam rubrik